JULIET's ClOSET BLOGSPOT - DONE

JULIET's ClOSET BLOGSPOT - DONE ..Based on First come First Serve,,Serious buyers only! All sales are final and For Free Item..Well, not exactly 100% free You need to pay me the shipping cost;P That items are still in tip top condition.Sesiapa yang make 1st comment,,andalah orang yang bertuah untuk memilikinya..

Do visit my newblogshop :

http://julietcloset.blogspot.com

Bagi yang tidak berminat,sila main jauh-jauh!!
2

entry terpaksa disejukkan dgn gmbr anak2

Ilang segala mala perasaan amarah ..hot, stress dan sebagainye..Dari dok igt n pikir benda-benda yang menyemakkan otak,,baik aku tgk wajah-wajah anakanda kesayangan..Ada gak baiknye kan..4 hari lagi genapla mereka 6 bulan.Sekejap sangat saja masa berlalu..hehe.Si abang Hariz dan boleh meniarap..si adik jek lambat sket..kesian saya tgk die tgh berusaha untuk meniarap..berat bontot agaknye, tapi kalau bab makan haishhh laju bukan main ye Hasif.Heeeee..saya dh start bagi solid food kat mereka tapi si abang macam tak berapa nak makan jek lagi..erm.ermm...apa yang tak kena yek??ok lah ...layan dulu gambar-gambar hero kesayangan.....














okeh.mood dah stabil bler tgk ragam hero-hero kesayanganku ini ;)
36

jangan dengki.tak baik!!!

Blog dah berkarat semenjak dua ini..Nak hupdate entry kali ini yang agak sedikit "HOT & EMO" .......


Tadi got sms from my sis in law mengatakan die telah mendapat panggilan dari seorang perempuan yang tidak dikenali ........dan komplain mengenai bayaran dah dibuat kepada saya tetapi barang masih tak sampai sampai,,yang musykilnye dari mana die boleh get my sista in law pny nombor. Kepada yang berkenaan ..tolong stated kan NAMA PENUH anda sekiranya betul barang anda tidak diterima..bolehla saya semak tracking nama anda ye!sebab setakat ini dah beratus-ratus parcel yang dihantar sehinggakan ke seberang sungai sana..tetapi semuanya diterima dengan elok.jangan nak sabotaj @ dengki dengan perniagaan suka-suka saya ini..jika anda teringin nak cantik sepertimana owang lain.jangan gunakan taktik kotor anda..............!!!!!

Penghantaran barang customer pernah tertunggak selama seminggu disebabkan oleh masalah spt kehabisan stok,saya cuti berpantang dan masalah-masalah lain yang tidak dapat dielakkan..tetapi kebiasaanya saya dah mention awal-awal kepada customer perihal ini agak tidak berlaku kekeliruan...dan saya juga dah biasa mendengar rungutan @ komplain dari 1st time buyer mengenai barang mereka tak sampai-sampai walhal baru sehari tak sampai...sila cek anda di zon/daerah mana...hehe..saya tak salahkan mereka..maklumlah berurusan jual beli di online..mungkin agak risau kenapa barang tak sampai-sampai..tetapi jangan khuatir tracking number sebagai bukti ada di tangan saya...dan bagi regular customer pula..rasanya mereka lebih afdal berurusan jual beli dengan saya yang baik hati ini..hihihi..tq.tq!love u all okeh!

Manusia oh manusia..tak habis -habis nak mendengki!!jenis apakah ini.suka tabur pasir dalam periuk nasi owang kah..entry kali ini agak "EMO"..tak pernah-pernah rasa sehot begini..!!!!

dan bagi yg teragak-agak untuk membeli..@ fussy @ hilang keyakinan kot2 la kene tipu.saya nasihatkan dari awal lagi tak perlu lah nak email-email saya ke hape..sebab malas nak layan!kadangkala diri terpaksa sombong juga....sebab terjadi macam nielah buat saya sedikit hambar & malas nak layan owang-owang yang agak weird!!

nota kaki : bagi yang nak repeat order @ nak tau info mengenai skincare product ini bolehla terus email kepada saya mizz_iyna0909@yahoo.com ataupun coremunk@gmail.com ..xpun terus sms kepada saya untuk mempercepatkan proses pembelian..
14

juliet's closet sales

IN PROGRESS!TAK LAMA LAGI LELONGAN ALL MY CLOTHES AKAN BERMULA.STAY TUNED!
6

hari cuti hari memasak!!

kebetulan hari ini saya dan en.suami "on leave"...seperti biasa..anak-anak sedang seronok bermimpi disiang hari.pagi tadi saya ke pasar pagi sementara en.suami menjaga anak-anak dirumah..membeli apa-apa yang patut untuk dijadikan menu tengah hari nie.sekembalinye en.suami dari mendaftar pengajian semester barunya..kami pun mula menjamu selera..huhu..oke menu untuk makan tengahhari ini ialah:

-ketam berlada
-singgang ikan aya
-ayam goreng
-ulam pucuk paku
- budu (yang nie mmg takleh tinggal)




selamat mengemokkan diri ;)
20

sambal tumis udang masak petai!!~


Dah lama tak tulis pasal entry masak memasak! masak memasak memang hobi saya.tupun dikala ada masa kelapangan@ hero-hero sedang tduw..bolehla curi memasak ape2 yang patut kejap..Kebetulan minggu lepas saya baru pulang dari KL..so ketika dalam perjalanan pulang ke KB,di sekitar perkampungan Kuala Krai banyak sangat petai-petai yang dijual dengan harga murah.Ape lagi saya dan en.suami berhenti membeli.......

dan akhirnya inilah hasilnye " SAMBAL TUMIS UDANG MASAK PETAI" adalah masakan kegemaran suami saya..nak-nak pulak ditumis dengan menggunakan udang segar yang besar-besar punye.SYOK HABIS!!hehe.-anak-anak dara diluar sana yang baru-baru nak belajar buat sambal tumis udang nie bolehla2 rujuk saya..jangan segan silu okeh!resipi akan dikongsi bersama.Caranya mudah sahaja!!;)
11

dah bertukar menjadi blog danials

Hari-hari mesti nak update gambar Danials ajek kat belog nie.Ibarat belog ini dah bertukar dari Kisah Lynna kepada Kisah Danials. haha.citer emak dan hal-hal semasa dah takder.belog ini dah diconquer oleh hero-hero ku..hihi..Terlalu banyak benda yang mahu di update termasukla lelongan2 baju yang dah ramai dok ternanti-nanti huhu.asyik tertangguh dan tertangguh..apekata kite layan dulu ragam hero-hero kesayanganku.......

















lagi??cukup-cukupla dulu ek.kalau nak upload tu rasanya sampai esok pun tak habis lagi..mau taknya ada 200keping lagi.huhu.......okeh!okeh..salam cium peluk dari Danials untuk para blogger sekalian alam!
46
Back to Top