Kisah percintaan opps percutian ;p

Esok dah Disember.Wah tersangatlah cepat masa berlalu.Lagi satu bulan dah nak masuk tahun baru.Cerita percutian yang dah lama basi, siap tumbuh kulat cendawan, baru terhegeh-hegeh nak menghupdate kisah percutian saya bersama en.suami dan anak-anak bujang tersayang.Turut serta bersama pada percutian lalu ialah my sista merangkap pembantu saya (The Nanny) hehehe..
Walaupun percutian sempoi di dalam negara sendiri selama beberapa hari,best juga asalkan bersama family tersayang..Baik-baik tanpa membuang masa korang nak scroll down panjang-panjang baca cerita saya ni. Baik terus layan gambar-gambar sepanjang percutian singkat saya di sana ;p Lokasi? Korang faham-faham sendirilah,,buat-buat tak kenal plak ye ;p

















-TAMAT-

23 comments

  1. cantik shawl biru tu! crumple shawl eh? inner tu punc antik jugak...

    danials makin comel!! geram~

    ReplyDelete
  2. nadea : itu bukan shawl..tapi pashmina..shawl crumple pendek sket la kan..lyna tak suka sgt..nk belit mcm x lps jekk..biasa beli on9 crumple tak pjg tau...pashmina better

    ReplyDelete
  3. syioknye genting..nanti nak bawak rayna naik cna lar. :)
    danials tuh, macam nak kene gegetz2 jek :)

    ReplyDelete
  4. lyna i pun baru balik dr bcuti kat genting...syok juga wlaupun dekat...huhu...

    i suka lah tgk the way u pakai hijab ...inspire me one day...insyaallah..

    ReplyDelete
  5. kak lynna, kalau buat special video danials mesti extra best =)

    ReplyDelete
  6. how u handle ur twins eh?g jln2 gitu...btw, diorg comey sgt!

    ReplyDelete
  7. comeynye baby tue~kembar lak tue,,smoga berbahagia sehingga ke akhir hayat^^nice shawl!

    ReplyDelete
  8. tgok si danials tuuu, geramnyeeee.... cubet ckit...heheh...

    kak lyna, smoga bahagia hgga ke syurga ye, suke tgok gmbr family tu, bahagia je.... =) peace!

    ReplyDelete
  9. ur my hot top g bloggers!!! haip! haip! http://sitifatimahdivalasangat.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    ReplyDelete
  10. wah...comelnye sis..
    bestnye bercuti lgi...

    ReplyDelete
  11. singgah jguk si kembar. tlg peluk n cium utk fna ;)

    ReplyDelete
  12. comelnyeee babyyyyy tuuuuuuuuuuuuuuu.nak culik boleh tak ? heheh kidding ;D

    ReplyDelete
  13. hmm..rindu plak rasa nk g genting gak la

    ReplyDelete
  14. Salam..

    saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

    hohoho...bestnya pi bercuti..cute la baby awak!

    Anyway kalau ada masa, silalah menjelajah ke blog saya.

    regards,
    BLADE EDGE

    ReplyDelete
  15. eray : p la jalan2 bwk anak tuw.hehhe

    ReplyDelete
  16. mummy yana : yep2 ..i tau i bru jek bca entry u psl g genting,hihihh

    ReplyDelete
  17. nana ; ada video..tp tak reti la nk convert2 ke u tube..haha ;D

    ReplyDelete
  18. GENUINE : handle mcm biasa jgk.kene ada kerjasama dr en.suami..klu smua kte jek yg buat..mmg blh pengsan :) tp lau nak jalan2 jauh mesti bwk sesiapa sbg pembantu.

    ReplyDelete
  19. sachi : hopefully..mudahan amin :)

    ReplyDelete
  20. hazierah : tengkiuuuuuuuuuuu dik :)

    ReplyDelete
  21. erks~
    kembar jugak? haha..


    btw, rse macam knal the nanny tu..
    =P

    ReplyDelete
  22. best woo ade anak kembar.. hahah! terase tertanggung tanggungjwab..!

    ReplyDelete

Back to Top