Hijau Kuning Bersama Hero2 Tersayang

Tema majlis warna orange tapi saya sabotaj burday party anak sepupu kepada en.hubby sebab tatau pun dowang siap ada warna-warna tema.Datang majlis dengan semangat pasukan Kedah,Kuning Hijau..Seronok sangat tengok sambutan hari lahir Batrisyia Adenin yang pertama 1 Tahun macam-macam aktiviti yang diadakan.Tak sabar tunggu tahun depan sebab nak sambut juga majlis hari lahir kembar heroku ini ;)Dah tak lama dah kembar heroku nak mencapai usia 1 tahun.Sekejapnye masa berlalu kan kan...







16 comments

  1. hijau ea? nampak cam turqoise sikit. ke saya buta warna?? haha

    ReplyDelete
  2. salam..lyna, amik order utk set muka tu x? nak order lah..urgent....

    ReplyDelete
  3. geram nye tgok kembar niiii.... grrr~~ rase nak cium2, cubit2 pipi tmbam tuu..

    ReplyDelete
  4. farah : boleyy..tp esk last pos sb nk g berolidayyy :)

    ReplyDelete
  5. hazierah : tq tp berat mereka mcm dh susut sket

    ReplyDelete
  6. alamak..ari ni last pos??? huhuhu dah lambat la ni ek? buka utk pos lagi bila??? lama lagi x? huhuh

    ReplyDelete
  7. Hai sis,jom singgah sini.ada blouse dan dress yang cantik dan murah kat sini

    ReplyDelete
  8. alahai...si kembar tu..sangat comey!!

    ReplyDelete
  9. salam kenal :) ibu cantek anak comel..

    ReplyDelete
  10. inner tudung tu cantik!! beli kt mana? heheh..

    ReplyDelete
  11. your Bb twin ke lyna? so best okeh, i like! tp x nmpk mcm twin sgt sbbnya size beza & yg rambut jatuh tu like adik. mcm mana dpt eh? hehee...

    ReplyDelete
  12. kak lyna. inner tudng tu cantik la. beli mane eh?

    ReplyDelete

Back to Top