Penyakit 'M'

Udah lama dapur tak berasap bukan sebab gas sudah habis,mahupun stok laukpauk di dalam freezer sudah kehabisan tetapi oleh kerana penyakit 'M' datang melanda..Bila penyakit 'M' ni datang, satu benda pun tak jadi.Huhu..minggu lepas asyik banyak tapau & membeli kat luar jek makanan.Memang mood nak memasak lari.Tapi kat sini nak jugak shared scene memasak di dapur yang di ambil oleh tukang tangkap gambar tak berbayar saya pada 1minggu yang sudah lepas ;p Oppss,,Sowy kualiti gambar agak kurengggg.





Ni die antara menu masakan lauk-pauk saya pada 1 minggu yang lepas :


Lala masak ala-ala stim

Magee Ketam & Udang yang dah tak nampak rupa magee sebab banyak sangat laukpauk lain


Mudahan minggu ini penyakit 'M' ku sudah beransur sembuh.Banyak resipi baru Puan Lynna nak cuba!Get well soon Puan Lynna ;p

8 comments

  1. wah mcm sedap jek lauk lala n meggi ketam tu.. mcm nk try je nnti..

    ReplyDelete
  2. kak, header baru cntik! :) n menu lala tu nampak sedap sgt2!

    ReplyDelete
  3. akak dgn auntie Nani Rostam sama je. sama cantik, sama pandai masak. saya suke!

    ReplyDelete
  4. lynna...tu lala ke etok? huhu lamanya tak makan etok yg dijual kt tepi2 jln tu...kat kelantan je leh jumpaaaaa

    ReplyDelete

Back to Top