auntie-auntie semua sure rindu danials kan ;p

Asyik-asyik cerita pasal umi saja, mari kita cerita pasal kami plak okayh ;p Kami budak kecik yang masih baby ye..Hehe..Okay u olls semua, kami dah nak masuk 10 bulan..Diulangi 10 bulan, lagi 2 bulan cukup 1 tahun.Yeayy!Masa tu leh kami leh sambut burday ramai-ramai.Kat sini kami nak tunjuk gambar latest kami.Cute tak?Sure lah kan kami lagi cute dari umi kami..Hehe ;p




Opss, cukupla ini saja picta dari kami untuk auntie-auntie sekalian sebab kami tau antie semua rindu sangap kat kami kan?kan?..Hehe ;p(Sambil tayang gigi baru naik!;p) Sebenarnya masih banyak lagi picta-picta kami, tapi umi kami sengaja tak moo tayang takut ada orang terpikat dengan anak bujang die..



Salam sayang peluk cium dari Danials...

32 comments

  1. nak pinjam danialss boley kak lynna ^_^

    ReplyDelete
  2. owhhh mmg untie sudah terpikat... nasib baik anank anak mama pun semua boys, kalau tak harus ku booking nih hehehe

    ReplyDelete
  3. comel betul..rase nk cubit2 je pp tombam tu..

    ReplyDelete
  4. kejap jah 9 bulan doh..besau2 doh hero ni...xterasa cepatnya waktu berlalu...

    ReplyDelete
  5. geram nak cubit pipi si danials ni!!! grr..hehe

    ReplyDelete
  6. yaya mmg dah jatuh chenta ngan danials ni..huhu geram!!

    ReplyDelete
  7. both twin sgt comel....sekejap je dah 9bulan....

    ReplyDelete
  8. rindu plak kt ank kt umah bila tgk danials ni

    ReplyDelete
  9. nana : pinjamla.leh umi die rehat kejap..hehhee

    ReplyDelete
  10. arn : yep kejap sgt masa berlalu....hehhee..

    ReplyDelete
  11. t danials jgn pgil auntie taw...
    pagil sis aiman... Lol:P... hehe
    jeles tgk danials comel sgt!

    ReplyDelete
  12. saya suka tgk ank2 kembar akak.. comel sgt.. ;)

    ReplyDelete
  13. comel la danialsssssssssssssssssss =)

    ReplyDelete
  14. CIK EPAL : UMI DIE TAK COMELLL KE?HAHHA.PERASAN GLER!

    ReplyDelete
  15. olooo.. comeynyooo..
    geram nak cubit..hehe..

    ReplyDelete
  16. olooo.. comeynyooo..
    geram nak cubit..hehe..

    ReplyDelete
  17. salam...


    comel danialss ni...mcm anak org putih rupanya..

    ReplyDelete
  18. comel sgt danials nie.. nnti leh kawan ngan ammar yea bile besar..

    ReplyDelete
  19. cute nya...shuke2!!!
    nant besar mest dpt awek cun nih..hehehhehe

    ReplyDelete
  20. letak la lagi gambar diorg..bby ni xjemu nak tgk..cute sgt

    ReplyDelete

Back to Top