rezeki lebih untuk anak-anak

Alhamdulillah ada rezeki lebih raya tahun ini ..Rezeki untuk anak-anak kembar saya.... Biar mereka masih kecil, masih bayi tatau ape-ape pasal hari raya, pasal baju raya...Sebagai seorang ibu saya nakkan yang terbaik untuk anak-anak saya..Nie dia baju-baju raya anak saya...ehhee.Semuanya murah-murah saja ;)Bersyukurlah dengan apa yang ada,,Tak gtuw eh..Skang priority lebih kepada anak-anak dulu bukan lagi untuk diri sendiri ;)




Opss ni ape kene si Hariz ni..Abis baju saya dimainnye.Hhehe ;p

nota kaki : tak sabar nak tgk aksi si kembar berbaju melayu ;) baju melayu mereka tak dpt nk di display..kite kasik SUPRISE sket!!

26 comments

  1. mesti tomey nyer bju melayu ni,,,satu kaler ker semua kak,,,mesti cantik ni,,,

    ReplyDelete
  2. hehe.satu colour..tone tak sama.ada gelap..ada cerah ;p

    ReplyDelete
  3. ai..macam nak same jer color theme kita? dark pepel eak?

    ReplyDelete
  4. seronoknye tgk..seme baju same 2k twins :-)

    ReplyDelete
  5. mst comel danials ni pkai bju melayu.. ;D

    ReplyDelete
  6. izuddin : ms sy kecik2 dlu pun mak belikan baju raya..now my turn

    ReplyDelete
  7. hamboi2..banyak baju raya si tembams ni..cam tu boleh laa collect duit raya banyak2..=)

    ReplyDelete
  8. azura : kte nt tgk err..tp bsar baju dr tuan agaknye

    ReplyDelete
  9. deena :byk..tp beli yg time sales..huuuhu..save budget

    ReplyDelete
  10. wah.. banyaknya baju dia.. raya sakan gitu.. :D

    ReplyDelete
  11. geram betul nengok twin babies nie...xsabar nak tgk baju melayu drg nanti puan lynna..surprise betul nie

    ReplyDelete
  12. besar sikit la bajet membeli kan.. dah kembar.. tapi bila dah besar mesti seronok habis tgk mereka

    ReplyDelete
  13. ummu luqman : nampak byk sb tu double...hehehe

    ReplyDelete
  14. white bird : bajet tu kene double nk compared gn anak sowang..hehehe

    ReplyDelete
  15. nk tggu diorg pakai baju melayu! =P

    ReplyDelete
  16. wah!!! sakan si kecik dua org nie raya ya...anyway, selamat hari raya buat lynna & keluarga :)

    ReplyDelete
  17. mama arissa : slamat hr raya jgk dr lyna skeluarga ;)

    ReplyDelete
  18. Selamat Menyambut Hari Lebaran.... Tahniah sebab tahun ni lynaa sambut raya ngan si kembar buat kali pertama... si kembar plak comel lote....

    ReplyDelete
  19. slm lebaran lynna...t amik award kat blog kite erk...thnx

    ReplyDelete
  20. hye sis. d danials bpe kg skrg? diorg minum susu pe eh? sgt lah comel. semangat sgguh~

    ReplyDelete
  21. Alolololo...cutenyer main dgn baju mama die...hehe. geram, geram~

    My Latest entry - http://mariellasays.blogspot.com/2010/09/free-samples-of-tomato-organic-soap.html

    ReplyDelete

Back to Top