entry terpaksa disejukkan dgn gmbr anak2

Ilang segala mala perasaan amarah ..hot, stress dan sebagainye..Dari dok igt n pikir benda-benda yang menyemakkan otak,,baik aku tgk wajah-wajah anakanda kesayangan..Ada gak baiknye kan..4 hari lagi genapla mereka 6 bulan.Sekejap sangat saja masa berlalu..hehe.Si abang Hariz dan boleh meniarap..si adik jek lambat sket..kesian saya tgk die tgh berusaha untuk meniarap..berat bontot agaknye, tapi kalau bab makan haishhh laju bukan main ye Hasif.Heeeee..saya dh start bagi solid food kat mereka tapi si abang macam tak berapa nak makan jek lagi..erm.ermm...apa yang tak kena yek??ok lah ...layan dulu gambar-gambar hero kesayangan.....














okeh.mood dah stabil bler tgk ragam hero-hero kesayanganku ini ;)

36 comments

  1. heheheee...

    suke suke suke..t0mel2...gewom la tgk....

    qaish pun mcm lambat jer nak mengiring menirap..sbb dah 3 bulan 2mggu ni nmpk gat=ye takde usaha dia sendiri nak mengiringkan badan... butot berat jgak tu. pemalas...nak berak pun malas teran..nak jer pok pok buntut dua.


    mane nak beza abg ngan adik ni kak lynna.

    abg rambut cacak ke adik yg rambut cacak?

    sib baik rambut lain2 pettern de jgak nak membezakan diorg...

    ReplyDelete
  2. bulatnyer mate yg baju merah tuh..suke2..kiut amat!!!

    ReplyDelete
  3. geram nye tgk dorg...
    bulat2 sungguh....

    ReplyDelete
  4. salju : yang rambut cacak tu adik.hehee.yg baju merah tu abang..
    berat bontot la tuw.tp biasa baby girl cpt sket progress nk compared gn anak laki!

    ReplyDelete
  5. cik puan : baju merah tu hariz..abang.hehhee

    ReplyDelete
  6. comel yer kembar nie....suka tgk...kalau dapat intan jumpa dia serook sgt..dah lama tak tgk baby kembar..hehehhe

    ReplyDelete
  7. mak aii semangat nya! geram tgok!

    ReplyDelete
  8. comey giler.. :) dah makin besar ni nmpk beza sgt rupa si twin ni ye. lynna beli ktne romper baby tu? cantikla..

    ReplyDelete
  9. comeynyerr! hehe..sorg ikot muke yana, sorg ikot muke hubby ek :)

    ReplyDelete
  10. fuh.. semngat nya babies.. comel sgt.. yang mata bulat tu mcm muka lyna la.. comel.. mmg sejuk mata memandang..

    ReplyDelete
  11. comel sgt...sejuk jer hati tgk...muahssss

    ReplyDelete
  12. cutenye..dua-dua bam bam..gewam tgk

    ReplyDelete
  13. alolololo....

    tembam betul danials ni tau... they all mnm susu apa lyna?

    yg si abg tu mulat betul mata dia!!!

    ReplyDelete
  14. wah...comey and bulatttt..hehehe..cute sgt kak lynna. sebelum suka curi2 baca blog akak.. tapi tgk muka twins ni tak tahan nak komen jugak ..hahahaha..

    anyway, you are so lucky...... jeles2..hahahahaha

    ReplyDelete
  15. tomey lahh si bam bam berdua nih..

    ReplyDelete
  16. kak lynna, rase nak makan je dua dua.COMEL sangat~ ^.^

    ReplyDelete
  17. makin cute...bila besar mesti makin handsome nie...

    ReplyDelete
  18. ehehhe comel sangat...gerammmm kann!!

    ReplyDelete
  19. saya pun nak twin baby la..ada petua ke..ke Lynna dan husband memang ada genetik twins..? geramnya tengok baby twin ni.... :-D

    ReplyDelete
  20. saya pun nak twin baby la..ada petua ke..ke Lynna dan husband memang ada genetik twins..? geramnya tengok baby twin ni.... :-D

    ReplyDelete
  21. omg..comelnye hariz menantu mummy ;p hehehe...kak lynna igt tau! sue chop die jadi menantu dah!

    ReplyDelete
  22. comel nyer..nk twin jgk..jeles okey!

    ReplyDelete
  23. comelnyerrr..debab2..diorang minum susu ape??bestnyerrrr dapat kembar...

    ReplyDelete
  24. wah..
    mereke kelihatan sguh comel skli..
    tembammmmmnye boh danial kn sys.

    tp,
    baby boy lmbat meniarap even da umr 6bln tuh normal lar sys.
    eh eh.
    hepy becoming bzday to ur baby.
    =]

    ReplyDelete
  25. geramnye.. montel2 je.. rasa nak geget2 pipi...

    ReplyDelete
  26. huhuhu...comei!!!
    sorg mcm muka mak. sorg mcm muka ayah..
    sorg rambut pacak.. sorang lg rmbt lurus...
    suka3....sgt cute.

    ReplyDelete
  27. gebunya, geram, rasa nak cubit2.. =P

    ReplyDelete
  28. rmbut hasif mmg cacak2 ye.. kalo hasif snyum mesti lg comel.. hariz pndai uat mimik muka.. comel!!

    ReplyDelete
  29. yg baju merah garang la kak.. tak senyum pon. tapi yang oren senyum sokmo kan..ehehe..

    ReplyDelete
  30. hasif mmg siyes owgnye.muka kesian..hahaha.hariz slalu cmtuw.pandai wt muka!

    ReplyDelete
  31. bulat !!!
    comey giler baby nih..
    geram la kak tgkkkkk ;)

    ReplyDelete

Back to Top