rakan sekerja yang baik hati

Oh sayang mereka semua! ;p Seronok dapat rakan sekerja yang baik hati,gila-gila dan jugak sekepala.Mencuba nikon D5000 yg baru dibeli oleh rakan sekerja saya aka Pn. Suhaila.Di tempat kerja pun masih sempat lagi ya untuk berposim..huhu.Dah sememangnye itu adalah hobi saya. Jumaat ni kami bertiga akan menghadiri kursus DSLR PHOTOGRAPHY NIKON MALAYSIA kat Grandreview Hotel...khas untuk penguna Nikon sahaja yek! Tak sabar nak attend & belajar bab-bab function DSLR,operation modes,exposure ++ composition & seeing,WB,ISO ++ ntah ape2 lagi yang aku sendiri pun tatau..haha,.....Oklah..malas nk mengomel panjang ...

dari kiri : mak 3 owang anak,mak 2 owang anak.. last sekali masih bujang..
ingin berkenalan, sila hubungi saya..haha ;D



Last sekali..gambar minah nie mesti jugak nak di interprame kan kat snie..hua3..

9 comments

  1. wah..bestnya.. mcm mana nk join gak kursus tu ek kak lyana??

    ReplyDelete
  2. bestnya dapat kawan sekepala ni..kat sini x ramai kawan sekepala sebab ramai cina ajer

    ReplyDelete
  3. wah nanti bolelah ajar kan kami camne nak setting dslr ;)

    ReplyDelete
  4. makin banyak ler gambar si tecik 2 org tu bila ibunya makin terer memetik camera..=)

    ReplyDelete
  5. makin banyak ler gambar si tecik 2 org tu bila ibunya makin terer memetik camera..=)

    ReplyDelete
  6. Sis, nak tanya jer..Pn.Suhaila tu sebelum ni keje kat mana erk? C0z sy rasa mcm kenal die jerk... :)

    ReplyDelete
  7. sis,how much masuk kelas DSLR???sue ada jgk nak masuk,tp ssh nk cr kat klate,maybe sbb tak tahu mane kot..and bila tgk gmbr nih,saim sue kata,akak yg pkai tudung merah tu kakak kpd kawan dia:)

    ReplyDelete
  8. Makkkk, suker tengok baju-baju Lynna. Cantiknyer...:)

    ReplyDelete

Back to Top