mungkin saja sy patut bersedekah??

emm..hari ini hari minggu..
task kali ini..melonggok baju yang tidak hendak dipakai lagi
kebanyakan baju-baju ini masih baru ..
setengah tu beli dan sempat pakai sekali 2 jek
tetiba body ni dah terasa besar.
adeh.ada juga yang masih baru
tagged price tidak ditanggal lagi....
mungkin saja saya patut sedekahkan saja kepada mereka yang perlu
@ let go dengan harga yang paling rendah.
diikutkan sangat sayang nak melepaskan baju-baju ini
tetapi ruang penyimpanan sudah penuh.

22 comments

  1. hurmmm k.eli pun br sedekoh baju..either baju kurung or kasual..sbb yg sama, xmuat nok sipey..pastu x paka sgt doh..baik wi ko org hop memerlukan hehhe

    ReplyDelete
  2. nak..nak..naakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  3. kak eli : hehe.baju2 lyna beli time ngah pregnant,,igtkan nk melaram la slps branak..try2 baju hok tak terusik lg..syg nyo raso..uhukkkkkk..

    ReplyDelete
  4. deena : yep.mungkin akn disedekahkan..tetapi siapa yg mau.sila byr sndri uwang postage nye ..ekekke

    ReplyDelete
  5. sis..wak bundle on9 la..jual hrgo muroh2..orait jugok tu..

    ReplyDelete
  6. jual la yang..kalo ade yg size s leh beli...mau2...jgn lupe bgtau siap2 tau..tamo tetinggal plak;)..ank bujang kamu makin mulat cecumil;p

    ReplyDelete
  7. sis buat happy hour je la..ktorg byr postage je.eheheh :)

    ReplyDelete
  8. lebih baik jual dengan harga yg berpatutan..
    duit yang dapat boleh sedekah kat orang lebih memerlukan..
    kan lebih afdal =)

    ReplyDelete
  9. bole jual juga baju2 tu..
    then duit sedekah org yg lebih memerlukan..
    kan lebih afdal =)

    ReplyDelete
  10. bg nora jelah kak..
    ari tu nak bg tau akak nora nak beli camera akak tapi fb akak dah delete. dah jual ke camera?

    ReplyDelete
  11. faiez : okeyh.....hehhee.klu jual pun murah2 ajek.

    ReplyDelete
  12. lini aziz : setengah tu bugkus2 terus kasi owg susah2..dowang plh sndri la mana yg berkenan...

    ReplyDelete
  13. nora ramlee : add my new acc keyh..
    lyna9984@gmail.com @ search name juliet honey..hehe.yep dslr dh der owg beli

    ReplyDelete
  14. jual la kak, klu da yg bknn nk jugak lh! :)

    ReplyDelete
  15. salam perkenalan....hehehe mehlah sedekah kat saya..hehehehe..saya confirm muat..hehehhehe

    ReplyDelete
  16. nea : nk jual jgk..stgh kasi sedekah..hehehe

    ReplyDelete
  17. salam...kalo nk sdekah leh jer...jual murah2 dalam mudah.my pon ok gak..msti ramai yg nk blei..hehhehe

    ReplyDelete

Back to Top