kisah sambutan hari ulangtahun per1

Citer ini minggu lepas punya....Baru terasa rajin nak menghupdate kisah ulangtahun perkahwinan pertama bersama suami dan juga anak-anak.....Cam tak cayer jek..dah setahun pun kami kawen..juga telah dikurniakan sepasang cahayamata kembar lelaki.;) Terasa macam dah lengkap segala-galanya sekarang ini..Mempunyai satu keluarga yang bahagia..Alhamdulillah..syukur sangat-sangat...mudahan akan terus berkekalan hingga akhirnya.

Okeh sambung cerita berkenaan Celebrated My 1st annivesary wif En.Suami dan jugak anak-anak tersayang di VILLA DANIALA RESORT,TOK BALI.Tak sanggup oke nak tinggal mereka berdua..Sure rindu tahap gabannye..;P sebab itu kami bawa mereka bersama. Perjalanan dari Kota Bharu ke Tok Bali memakan masa lebih kurang 1jam.Dekat shj..Actually..tak plan pun nak ke sini..Kebetulan 06/06/2010 jatuh pada hari cuti...Tiba-tiba En.Suami ajak ke mana-mana resort terdekat konon2 nye nak testin skali snap picta guna our new D90-Nikon ++..Call dulu resort sebelum pergi ke sana.Nasib menyebelahi kami kerana masih byk villa-villa yang kosong..so kami memilih untuk stay kat Villa Matahari..sebab nie jelah rate yg paling murah.Malamnye tu kami pekena ikan bakar kat Medan Selera Ikan Bakar Tok Bali..Sgt syiok oke.........;)Sebelum mengakhiri bobelan untuk entry kali ini, sila layan picta-picta ketika kami berbulan madu bersama anak-anak kali ke-2,,Tempatnya sangat cantik..Terasa seperti tengah bercuti di Bali,Indonesia.Tak dapat ke Bali.....pergi Tok Bali pun jadila..hehehe....;p



























-TAMAT-

41 comments

  1. sangat cantek tempat ni =)

    nak gugel lah, hehe

    ReplyDelete
  2. cantikny tempat ni...
    tingin la nak gi sn...inysaAllah dalam masa terdekat ni akan ke kelantan...borong tudung bawal =)

    ReplyDelete
  3. wawa : welcome to KELANTAN nt ek..hehehe......shoppim manyak2..kt snie kain baju...batik...tudung smue berlambak gler....n murah2

    ReplyDelete
  4. cantik tempat ni. pics pun sama ;) anyways, happy 1st anniversary for u n hubby n twins! ;) ;)

    ReplyDelete
  5. wahh!!!x tau plak ada tempat cantik gini kat Tok Bali tu..hhehehe

    ReplyDelete
  6. wah..
    siyezly x sgke tok baLi secantik ini..
    mcm mmg betul2 pegi baLi,indOnesia lar..

    np eh evrytime bc n3 sis ngn en hubby,everytime tuh gak sy rs nak kwin..?
    hakhak~~~

    ReplyDelete
  7. kak..
    sangat cntik tempat ni..
    huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  8. deena : jgn pandang rendah pd kelantan..ekekke..ada ;p kte jek yg tatau

    ReplyDelete
  9. fairuz : ha ah..mmg cantek view die...

    ReplyDelete
  10. republik : ayoyoyoyk...ckp kat mak..sy mau kawen..dh der calon kan?ngeeeee ;p

    ReplyDelete
  11. waaahhh... hasil d90 sungguh menggodaku... nak kena sebat jugak d90 nih... hehehe...

    ReplyDelete
  12. sumpah cantek..mmg tak yah hbskan duit p Bali..anyway hepi anniversary ya! ;)

    ReplyDelete
  13. mcm xpercaya jer tmpat ni kelate. bangganyer jadi kelantanese.

    ReplyDelete
  14. best kan dapat guna D90..gambar chantek bangat..aduiii bila la nak tukar kepada D90 nie..ahaks

    ReplyDelete
  15. desperate mama : pakai d90..sgt besh..tak yah edit.trus upload ;p

    ReplyDelete
  16. sab : ha"ah tak yah g jauh3...sb kt negeri sndri pun ada tempat lawa jgk

    ReplyDelete
  17. arn : yeap!yeap..proud to be kan..hehhehe

    ReplyDelete
  18. likeithot mmg best wpun tak reti pakai..hahaha...byk nk kene blajar...hr tu dr D60 update ke D90..d60 pun oke..tp sb D90 lense kit lg besar..dats y lg comellllll gmbr2 nye ;)

    ReplyDelete
  19. uish..bia betul kat tok bali ade tempat comey lagu ni..org kelate pun tok tau hehehhe

    ReplyDelete
  20. seriously, kakak terpegun tgk view tempat nie..sgt cantik ok..tak prnh tau pun ada tempat cantik cam nie kat kelantan...so, mmg nak gi bila balik kg nanti :)

    ReplyDelete
  21. zaa : yep ada zaa.baru lg resort ni..na pun bru tau

    ReplyDelete
  22. mamaarissa : kene pg tau..hikhik..view die lawa

    ReplyDelete
  23. romantik2..lamo doh tok gi tok bali ...baper rate vila nih na?nnt balik kg kena gi nih

    ReplyDelete
  24. 1) heppi best wedding aniv dear ..moga bahagia kekal selamanya .. twins pun dah makin membesarrrrrrrr dgn jayanya ..... cantek2 gmbr kt sini mcm kt luar negeri ;-)

    ReplyDelete
  25. amiroziana : x romantik mana pun..biasa2 jah..owg len romantik ag.....rate RM280

    ReplyDelete
  26. wa..menariknye tempat ni.
    happy anniversary juliet..
    ceria2 selalu.

    ReplyDelete
  27. seyes cm bali jer..=p..cantik3!

    ReplyDelete
  28. lynnaaaaaaaa...
    sib baik tgk entry u nih.... br tau ada tempat yg menarik camni... pdahal dekat je ngan kampung sdiri. huhuh..
    anyway, happy 1st anniversary!!!

    ReplyDelete
  29. as'kum kak :)
    amat cantikla tmpt ni :)
    mmg teringin sgt nak g :)
    anyway,hepi tgk life akak yg hepi :)
    hepi 1st sweet anniversary :)

    ReplyDelete
  30. Cantikyer tempat nie........^_^

    Boleh jadik next honeymoon nyer place...:D

    ReplyDelete
  31. lyna, lawa la villa tu..meme po BALI hehhehe neway happy 1st anniversary!

    ReplyDelete
  32. tok bali tu dok kat challet mana yea cantiklah kawasan tue

    ReplyDelete
  33. comel jugok, xtau pun ada tepat comey....ke sbb guna nikon D90...hehe...anyway semoga berbahagia selamanya

    ReplyDelete
  34. slm ziarah...cantiknya tempat ni...cam romantik ja...nk gugel skarang gak...tetiba cm ngidam plak nk g...hihi...leh ke ngidam nk bercuti...tkt nnt bila baby kuar, dia pun asik ajk bercuti ja...:)

    ReplyDelete

Back to Top