pompuan berkasut size 40/09

mari mari saya jual murah-murah itu kasut..(sambil nak tayang skinny jeans baru dr Zara ;p)
baru beli awal bulan 5 hari tuw kat KL.
langsung tak pakai lagi.tu sj testing-testing..Kasut baji /wedges white colour, size 40 -NOSE
fuhh..panjang betul kaki saya yek..
tumit kasut tu berketinggian 4" ..mmg tak sesuai ah dgn saya yang dah sememangnya tinggi
nampak macam pelik pulak kalo sy pakai..
dah tu sapa suruh beli kan
entahlah.sebab kasut tu lawa saya pun belila...
last-last rasa segan pulak nak pakai..hehe.
sape2 berminat just drop comment okeh....
nak tengok full image kasut tuw..nanti2 lah saya upload balik
sekarang dekat rumah my mum..
banyak lagi kasut-kasut yang saya beli tapi langsung tak guna
so bagi anda yang terasa kaki bersize ala-ala model mcm saya
chewaah..(tak semena2 poyornya aku!..)
hahaa.lehla membeli kasut ini..
dan jugak banyak lagi yang saya nak let go all my stuff yg masih jugak tak terpakai
siap masih ada tagged price lagi.
agak2 terasa diri anda kurus tinggi lampai dan bersize lebih kurang mcm saya..
bolehla membeli yaa..
tetiba jek badan dah lari tune sket..huuhu..
maybe lelongan akan dibuat di belog ini sahaja
SEKIAN-

10 comments

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. m30 hengget ajek..beli rm49.90 ke rm59.90 lupe plak.tu sj testing2 kt dlm bilik ;p tak pnah pkai lg

    ReplyDelete
  3. Kak Lynna, size 40 tue baper yer kalau size biasa? Size 7? Size 8?

    ReplyDelete
  4. simple like abc : bkn bsar.tp panjang :)

    ReplyDelete
  5. kalo saiz 5 mesti amik doh..sygnya kakiku montok..bkn model..huhuhu

    ReplyDelete
  6. Ooo, saya size 8...>_< Ishhh, geramnyer, macam nak amik jer...^^;;

    Akak, saya pon kategori kaki panjang gak...:)

    ReplyDelete
  7. hye akak!saya pun kaki saiz akak! hehe. baru umo 22.saiz 40 tu okeh ;))
    sama ngan kaki8 or 9 kan?? :))

    ReplyDelete

Back to Top