lelongan pertama saya

lelongan pertama saya bermula dengan kasut.sesiapa yang terasa kaki ala-ala model..bolehla merembat kasut-kasut yang dilelong dengan harga murah2 sahaja..saya malas nak publish jualan lelong ini di belog perniagaan saya..memandangkan barang yang nak di let go pun bukannya banyak..jangan risau kasut-kasut yang dipratonton smuanya masih fresh dr mall.

size 9 (40) nose -(SOLD)

size 81/2 (39) -vincci (SOLD)


size 9 (40) - nose

size 9 (40) - vincci


size 9 (40) - vincci

size 9 (40)- nose

semua kasut dilelong dengan harga rm35 sahaja..
jika berminat just email me : mizz_iyna0909@yahoo.com

tunggu pula lelongan barangan seterusnya....

14 comments

  1. berkenan..tp size kaki me 37/38 or 5/6..huhuu

    ReplyDelete
  2. nape nk let go...cantik2 lg tu kst²..

    ReplyDelete
  3. fafau nk let go sb lyna ni dh tinggi..rase mcm lg tinggi bler pakai kasut tuw..hehe

    ReplyDelete
  4. oh yeke rdna ..takdek jodoh u gn kasut2 lyna.;p

    ReplyDelete
  5. lynna,

    saya berminat nak beli skincare SIL awak tu.
    kalau COD kat area mana ya?

    my hp: 0123694054
    thanks

    mazlinda

    ReplyDelete
  6. slam...

    minat nak beli ur vincci shoe size 8... try emailing u but need to go through ur boxbe first and very slow, the process...

    pm me at scrubs_d@yahoo.com

    ReplyDelete
  7. kak lynna...the first one tu brape??mau!!!!

    ReplyDelete
  8. Kak Lynna, saya dah email Kak Lynna pasal lelongan tue. Check yer...:D

    ReplyDelete
  9. Lynna,kaki kita satu kapal!Size 40..huhuu..Sy pon tinggi,tp still nk gak beli yg tinggi(xsedor diri!)..last2 simpan dlm gobok..membazirkan!

    ReplyDelete

Back to Top