kelesuan melanda diri............

I don't have the mood to update my blog!
kebusyan +kemalasan +kepenatan + kelesuan melanda diri ini....

gambar terbaru sekadar untuk cucian mata.......

tunggulah mood untuk berbelog datang.
barulah saya akan hupdate crita-crita yg dah lama tertunggak..

22 comments

  1. oh kak lynna..muke sgt lesu dan tidak bermaya. guess akak blom biase dgn being a new mummy...cayok2 kak lynna!
    hugs n kisses utk both menantu! hehe

    ReplyDelete
  2. tak pe².
    refresh dan rest sckup nya dlu k.
    mcm mne jge baby twin?
    pnt tak? :)

    ReplyDelete
  3. Ayuh! jangan biarkan diri dikuasai oleh rasa kebosanan.. apa kata lompat-lompat ke.. guling-gulingke.. hehe

    ReplyDelete
  4. Kening dah bersih! Haha, I tak nyempat.

    I paham sangat, you lagilah ada twins. Lepas satu dah jaga, lagi satu. Nak menyusu pon kena ada kesabaran. Lagi-lagi kalau dia minum slow-slow. Ahaha. Nak tunggu dia habis tuuu.

    I hari tu masa takda bibik selama dua hari, jagan Luqman pon dah huihhh penat tak terkata, menangis pon ada. Tapi of course takda nak komplen, dan rasa berbaloi penat n sakit badan pon. Sayang tak terhingga, sanggup apa saja.

    Anda supermom! Minum air banyak-banyak, and makan vitamins okay hot mommy! Update bila ada masa je, jangan paksa diri, we are always here. :)

    ReplyDelete
  5. hi lynna..
    salam perkenalan...
    walaupun muka awk lesu dan xbermaya, tp masih nampak cantik....

    ReplyDelete
  6. Take your time Kak Lynna. Comelnyer akak nie...:D

    ReplyDelete
  7. ciann kak lynna....it takes time right to adapt to all these new stuff :) but it's oke.... that's life right? we alwiz pray 4u :)

    ReplyDelete
  8. salam lynna...harap semuanya ok ye...dah ada baby ni mmg kita akan keletihan skit..maklum le, baby ni bila tgh mlm pun diaorg akan menyusu...itu le cabaran seorg ibu...kesabaran yg penting kan??..

    p/s: semlm sy terbuka my schoolmate FB, rerupanya..dia photographer lynna masa kawen dulu...huhuhu...sungguh kecil dunia ini kan??...

    ReplyDelete
  9. sunshine : yeap..im new mother..mmg agak kekok......gn pkara2 baru nie

    zayani : penat tak terkira.tp sonok tgk mereka membesar dpn mata

    ReplyDelete
  10. anna : hooho..penat gler kan anna.ape nk bwt..amanah Tuhan.perlu dilaksanakan dgn baik.....

    ReplyDelete
  11. shilla : hehe.my photographer nareeman shah.study gn die ek dulu

    ReplyDelete
  12. kelesuan dan kemalasan juga melanda diriku ini....

    ReplyDelete
  13. salam..lesu-lesu pun tetap cantik.. :)

    ReplyDelete
  14. shiannye kak lynna ni..
    take care yek mummy!!

    ReplyDelete
  15. nice without make up..still nmpk comei w/pon nmpk letey.huhhu:)

    ReplyDelete

Back to Top