today genap 1month my twin baby.........

pagi tadi bersiap-siap ke klinik kesihatan
utk bawak my twin pergi injection
injection for 1month..hepatitis b dos 2
nasib baik mereka tidak meragam lama
just menangis beberapa saat kemudian senyap.
goodboy ;)
tiada apa yang mengembirakan saya
melainkan berat badan mereka dah naik
yeay.....Hasif dah 3.5kg
dan Hariz 3.0kg..
heheh..manakala berat badan saya mencecah 51kg
okla tu..back to normal..
;p


pictas my baby twin yang dah genap 1month






22 comments

  1. cepat betul baby akak mmbesar yee. rasa kejap je. hee~ walaupun lmbt, CONGRATULATIONS ye kak! i link ur blog ok! ;)

    ReplyDelete
  2. sis lynna..
    baby twin yg sorang tu ade tanda lahir ye kat pp?
    zia pon ade tanda lahir mcm tu gak tp kat bwh dagu ;)

    ReplyDelete
  3. Comelnya... mesti senang nak beza kan..sebab yg lagi sorang tuh ada tanda di pipi.. :))

    ReplyDelete
  4. zia : hehe.ada birth mark.tp lyna pg buang tanda tuw..jumpa tabib..tataula..kalo ilang..ilangla..kalo tak.its ok..

    ReplyDelete
  5. amyla : hehe/stakat nie mmg snang nk cam..sb si adik lebh gelap sdkt n ada birth mark ;p

    ReplyDelete
  6. tahniah lynna :) bestnya dapat twin..

    ReplyDelete
  7. alolololo.
    kiut.
    >____<
    esok besar jadik ensem macam pemain bola yang kembar tue okay.
    hihihihi.

    ReplyDelete
  8. tommeinyaa beby akk...huhu..kem slm kat beby2 tu..hipships..^^
    btw, i'm ur new follower..^^

    ReplyDelete
  9. cik pn drunbella ; ehhe.tak moola jd pemain bola sepak..ekkee.mtk2 jd doctor ke ;) leh rawat mak die kalo mak die sakit tua nt..hiihih

    ReplyDelete
  10. subhanallah.comel bangat dua-dua nya.
    .congrats ya sist..

    ReplyDelete
  11. congrates kak lynna!!

    comelnyerr la tembam2 pipi tuhh..ehe.. :)

    ReplyDelete
  12. salam..leh x nak tau u pkai set bsalin per erk..sbb tgk badan u leh turun mcm dulu..-shikin-

    ReplyDelete
  13. nura : lyna beli set bersalin leesa formula..cume bengkung jek beli yg sendayu tinggi pny..cost bout rm250 jek..

    ReplyDelete
  14. http://menyususimanja.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. http://littlemamadiary.com/

    blog yang bole di layari jika lyna bengkak brest lagi. hehe

    ReplyDelete
  16. salam..
    comelnya twins lynna.. sorang ada tanda kat muka.. twins saya pun ada tanda kat muka juga..

    ReplyDelete

Back to Top