terima kasih nuffnang

oh mak engkau!excited giler!!
jakunnya aku..dapat duet dari nuffnang..terover excited
macamlah pembelog lain tak penah dapat
bukannya apa..belog aku nie tidakla sehot dan sehebat belog blogger-blogger lain..
sejaknya aku berdaftar dengan nuffnang dan setiap kali aku bukak aku punya akaun nuffnang
pendapatan aku statik rm0.00....
huuhuh..dari hari itu aku decide dah mls nak jenguk2 akaun nuffnang aku tuwh......
sedeh sebab akaun aku macam tak aktif!!
dahla aku sendiri tak pandai nk letak header footer pemasangan iklan.....
abis 1000 usaha daya aku cuba
akhirnya berjaya jugak aku letak benda alah tuw..
entah tetiba jek tergerak hati camner terasa nak log in akaun nuffnang
cek-cek pendapatan.
uhh tak menyangka aku mempunyai pendapatan rm74.++
biarlah owang nak gelakkan aku jakun pun
& maybe pendapatan aku tak sebanyak pendapatan kowang
rm74 tu dah banyak oke..dah lps buat beli 3 diapers huggies baby aku neyh..ahaks!
sesi penebusan bermula!!
time kaseh jugak kat blogger-blogger yang sudi nak klik-klik kat sebarang iklan yang dikuarkan oleh nuffnang..jasa anda amatlah dihargai..;)





apepun terima kasih nuffnang........!

22 comments

  1. syukur.. rezeki baby nampaknye kan..
    hee~ happy blogging ya lynna..

    ReplyDelete
  2. atiqah : berbelog scr tak sengaja..
    nk kata pandai penulis.langsung tak..hehe

    ReplyDelete
  3. congrat..ok la tu sis dpt 74rgt..dr xdpt apa2 kan...jeles nye..nak jugak walaupun abru je sign up ngn nuffnang 2 mgu lepas..

    ReplyDelete
  4. hehe. dan thanks jugak kpd orang2 yg tolong klik :P

    ReplyDelete
  5. WAHIDA : EHEH..lyna pun tak reti sgt gn nuffnang nie..tak sepandai owg len yg aktiff gn akaun tuww..gpun my blog biasa2 aje

    ReplyDelete
  6. orkid : ya tak lupa juga kpd mereka yg sudi klik-klik itu iklan

    ReplyDelete
  7. wah syoknya!
    acc k.eli jugok la hop x gerok2 heehhe..x sapa 10ya pun hahhaha..xdop ore klik tu gak..eh kalu kito klik sdiri,aci dop?

    ReplyDelete
  8. kak eli..ekekke..kadg2 key lyna pun klik sndri jugop..huahua..sb lyna rase mcm takdop jass ore nak klik..
    heheh..tp mayb ado ore klik tu sb tetiba ado pendapatan

    ReplyDelete
  9. ok la tu dear..
    hee~ teruskan blogging..
    mesti berbaloi-baloi kan..?

    ReplyDelete
  10. wahhh..
    tahniah..tahniah..
    saya baru 30sen..
    ahakz!!

    ReplyDelete
  11. tahniah beb..
    sayapun baru je cash out..

    ReplyDelete
  12. ms independent : tak sbanyak owg len tau ;)

    ReplyDelete
  13. kaklynna!congrats!alhamdulillah babies sihat n comel2 jekk..hehe...semoga D.Hariz n D.Hasif akan mnjadi ank2 yang soleh..InsyaAllah.

    ReplyDelete

Back to Top