mana ilang kotak gossip saya???

my belog sedang direnovation
mana pergi ilang kotak gossip sayaa???
sekarang sudah remove itu kotak bergosip.
bukan apa.terpaksa dibuang buat sementara waktu..
oleh disebabkan ada seorang dua mahkluk Allah kt bumi ni
yang selalu dok bertny saya soalan yg bukan2..
nak bg komen ke ape.saya boleh terima..TAPI
silakan bg komen yang membina..
jangan hidup hanya tau nak mengkritik orang.....

kenapa membuatkan saya sedikit marah di dalam entry kali ini..
sebabnya saya pun tatau kenapa ada seorang 2 an0ymous yang jeles-meles
dengan penjualan produk skincare set sista in law saya..
untuk pengetahuan cik an0ymous2 kat luar sana...
ini belog personal saya,
bukan belog untuk menjual brg2 sptmana onlineshop yang lain.......
saya tidak menjual itu produk skincare set sil sy scr serious
tapi saya tlg menjual on behalf my sista in law
dan menjual kepada mereka-mereka yg berminat sahaja....
lgpun semua penjelasan dan
keterangan ttg produk itu sudah dijelaskan didalam emel.
OLeh itu,

kalau tatau pokok pangkal,,jangan nk menyebuk tak tentu psl.
bertanya soalan2 yang agak jengkel untuk dijawab oleh saya
atau cik-cik anoymous kat luar sana ada perasaan hasad berdengki
oleh kerana anda tidak mampu beli takpun terlalu cemburu melihat perubahan skin para2 bloggers yang dah pun mencuba.......
ishh..mmg saya tidak pernah rasa begitu marah smp mcm nieh skali..
jarang saya nk melontarkan emosi marah saya di dalam belog....

** kekadang teringin macam nak private kan balik belog saya ini.......

24 comments

  1. alahai..cian kat akak..
    kalau orang yang berjaye nie.. memang ramai yang jeles kak..

    bio je la dorang kak..
    xmo marah2.. nanti baby pon nak marah gak.. abes twin tu tendang perut akak.. hehe..

    ReplyDelete
  2. edrina : heeeeee..siyes jrg sgt nk marah2 nie..lebih2 lg lam blog..ekek.slama nie tak penah lak terjd..smenjak 2 menjak nie jek..ramai manusia2 aneh di dalam belog akak...

    ReplyDelete
  3. akak..jgn lah private kn blog nie..suria suka baca blog akak...nnti rindu ke akak laks...psl kotak gusip tu leh dptkn blik cam suria dulu penah wat...ilang cz renovate blog

    ReplyDelete
  4. biasalah,dugaan ada blog.Buang yang keruh,ambil yang jernih.

    http://eyriqazz.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. u jual produk ke? produk apa tu..ada entry tak pasal produk ni? nak link

    ReplyDelete
  6. sabar kak..jgn emosi2 time preggy nih..kan baby teremosi skali..hihi

    ReplyDelete
  7. ala
    sis
    xyah la private
    anon ni mmg jns yg kedengki
    xleh tgk org sng sket
    kalo die xmo try or beli
    sudah la..
    hish..
    emo lak
    hehe

    ReplyDelete
  8. sabar okei lynna,mmg biaselah bile org dh berhasad dengki mcm2 diorg wat..

    ReplyDelete
  9. mmm...kecian kat akak...ala...orang yg ada phD a.k.a perasaan hasad dengki memang macam tuh...

    ignore jer..nanti lama2 diorg yg bengang sendiri..hehe...

    sabar2..nanti baby pun nak marah2 jugak...(^_^)

    ReplyDelete
  10. lynna, jangan private blog.. selain 2 orang cik anon tu, ramai yang follow cite kat blog ni, ngan nak tengok testimonial produk bagus tuu, huhuhu

    :D

    ReplyDelete
  11. sabo jela sys,
    beliau2 tuh mmg kaki jeles kot.

    agaknye diorang tuh ta mampu maw bli set tuh,

    huhuhuu.
    jgn d layan,
    kg twin baby tuh ngamok lam perot lak.

    huhuu!
    =)

    ReplyDelete
  12. ish..
    sp la yg suke hsd dengki tu...
    sengal tul..
    wat xtau je kak..
    sbr ye..

    ReplyDelete
  13. alolo,ciannye kt akak..
    akak sgohh cantikkk la..
    jom tukar link.

    ReplyDelete
  14. kak, sabar ye..
    orang jeles ni mmg wujud bila ada orang berjaya..
    mereka2 ni cuma suka kacau orang2 famous je..

    ReplyDelete
  15. noor afzan : hehe.jrg sgt terkena tau..tataula nape..semenjak 2 ni jek

    ReplyDelete
  16. linda : kamu lg cantek tau..hehe
    ok2 will xchange link too

    ReplyDelete
  17. pja : ermm.tuwla pslll...dats y remove kejap kotak gosipp..mls nk layan pertanyaan2 bodoh

    ReplyDelete
  18. lily pie : ada dlm label buy my family products..u blh view kat ctuw ;)

    ReplyDelete
  19. suria : akak sengaja remove kotak gossip,nantila..akan diletak blik.tgu keadaan reda2 dulu..tuwla dlu blog neyh private..khas utk invited selected readers only jek..hehe..terasa nk private lik.

    ReplyDelete
  20. chentalyaa : tuwla psl..dk condem sis psl produk tu.walhal die tatau..sis dh bg keterangan pjg lebar bg mereka yg berminat.....sis tak paksa beli pun..dh ramai yg bertny..sis pun berkongsi la..ayooyok!susahla nk maju.orang asyk nk mendengki

    ReplyDelete
  21. abaikan jeee org2 camtu... takyah laa private kan... hehehe...
    sy salah sorang customer... n hasilnya mmg OK.. wpun br pakai sebulan... mmg nampak perbezaannya.. especially part pori2 yg makin mengecil.... tp lom lagik halus mulus cam muka lyna... hahahahaha... maybe kene pakai sampai 2-3 bulan dulu kot... insyaallah akan diorder lagi next month... sabun hampir habis dah...

    ReplyDelete
  22. lailasani : ;) appy pabila mendgr feedback dr para bloggers yg dh mencuba my sil nye product...hrp ur skin bertambah oke slps ini..hehhe

    ReplyDelete
  23. alaaa..jgnla private kan..sy suke bce blog lyna..bes! n nnt nk tgk muke baby2 twins tuh..jgn private kan tau!

    ReplyDelete

Back to Top