bler nak launching????





bler yokkk new perodua mpv nak launching??tak sabar aku nak tengokkkkkkkk sejauhmana kecomelan kereta itu ;)tapi yang tak best tang namanya tu..ada ke patut nama "ALZA"kiki..kelakar aku mendengar..pepun perodua car mostly better than proton 1…quality confirm..can’t wait 2 see..

13 comments

  1. laaa x launching lg ke
    tgk cam exora jer kan
    a'ah tp betul pun lg better dr proton

    ReplyDelete
  2. salam singgah...
    dh tya ari tuh kt Perodua. diorg kate dlm bln ni laa, awl ke, tgh ke, ujung ke...xtau...

    tp dh ade dh org book...

    ReplyDelete
  3. EL : BLUM LAUNCH LG...TUWLA..RASE BODY DIE LG OK DR EXORA KOTT

    ReplyDelete
  4. eda : maybe end of this month kot..yg peliknye dh der owg pg test driveeee

    ReplyDelete
  5. my hubby said akan di launchkan dalam masa terdekat ni.. sebab diorg nak announce replacement for Managing Director dulu baru nak launch model MPV ni..

    banyak package2 menarik yang akan diberi untuk mpv ni ^_^

    ReplyDelete
  6. nampak mmg lagi cun compared to exora.

    ReplyDelete
  7. mrs azmi : owh yeke..tuwlaa..dgr cte sume lengkap full spec die

    ReplyDelete
  8. x minat MPV...
    but still feel perodua is having better quality than proton..

    chaiyokk to myVIVI..

    ReplyDelete
  9. deena :hehe..mpv utk owg yg bkuarga..cm sesuaii la..
    ;)klu tuk owg2 bujang..myvi dh oke

    ReplyDelete
  10. salam, blogwalking =) semalam me n hubby nampak lori2 perodua bungkus2 kereta yang dibawa dgn kanvas.n my hubby said it's the new mpv from perodua...tak lama lagi kot nak launch..

    ReplyDelete

Back to Top